Меню 19.02 – Інформація про страви

 

 

 

 

 

 

Вимога законодавства пункти ст 6, ЗУ 2639

Інформація про страву

Назва харчового продукту :

Омлет з орегано

Перелік інгредієнтів:

Яйця курячі, орегано сухе, молоко 2,5, борошно, сіль

Перелік інгредієнтів та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість:

Молоко (Л), яйце (Я), борошно (Г)

Кількість певних інгредієнтів:

Яйце 40,0; орегано сухе 0,3; молоко 7,5; борошно 5,0; сіль 0,2; олія 0,3

Кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання:

50 гр.

Мінімальний термін придатності або дата «вжити до»:

Термін реалізації 30 хвилин,t +65C

Будь-які особливі умови зберігання та\або умови використання(за потреби)

Найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів:

ФОП Рєзнік Ірина Вікторівна, м. Конотоп, вул. Садова,15

Інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює використання харчового продукту

Інформація про поживну цінність продукту

Маса порції – 50 г

Білки

6,0

Жири

6,0

З них: насичені

Вуглеводи

0,4

З них: цукри

Сіль

0,2

Енергетична цінність

87,0

 

Вимога законодавства пункти ст 6, ЗУ 2639

Інформація про страву

Назва харчового продукту :

Салат з моркви та сиру і сметаною

Перелік інгредієнтів:

Морква, сир твердий (МП, Л); сметана (МП.Л); сіль

Перелік інгредієнтів та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість:

Сир твердий(МП.Л); сметана (МП.Л);

Кількість певних інгредієнтів:

Морква 77; сир твердий 12; сметана 12,0

Кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання:

100 гр.

Мінімальний термін придатності або дата «вжити до»:

Термін придатності 1 година,t +4 +8 C

Будь-які особливі умови зберігання та\або умови використання(за потреби)

Найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів:

ФОП Рєзнік Ірина Вікторівна, м. Конотоп, вул. Садова,15

Інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює використання харчового продукту

Інформація про поживну цінність продукту

Маса порції – 75 г

Білки

5,48

Жири

8,6

З них: насичені

Вуглеводи

9,46

З них: цукри

Сіль

0,3

Енергетична цінність

134,55

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.