Меню 21.02 – Інформація про страви
Вимога законодавства пункти ст 6, ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
Назва харчового продукту : |
Салат з капусти, моркви та зеленого горошку |
||||||||||||||
Перелік інгредієнтів: |
Капуста білокачанна свіжа, морква, зелений горошок, соус «Вінігрет» ТК№10,02 (ГЦ) |
||||||||||||||
Перелік інгредієнтів та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість: |
(ГЦ) гірчиця |
||||||||||||||
Кількість певних інгредієнтів: |
Капуста 40,5; морква 11,3; горошок 15,0; соус «Вінігрет» 3,0; сіль 0,2 |
||||||||||||||
Кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання: |
|||||||||||||||
Мінімальний термін придатності або дата «вжити до»: |
Термін придатності 1 година,t +4 +8 C |
||||||||||||||
Будь-які особливі умови зберігання та\або умови використання(за потреби) |
|||||||||||||||
Найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів: |
ФОП Рєзнік Ірина Вікторівна, м. Конотоп, вул. Садова,15 |
||||||||||||||
Інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює використання харчового продукту |
|||||||||||||||
Інформація про поживну цінність продукту |
Маса порції – 75 г
|
Вимога законодавства пункти ст 6, ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
Назва харчового продукту : |
Какао з молоком |
||||||||||||||
Перелік інгредієнтів: |
Какао порошок, молоко, вода |
||||||||||||||
Перелік інгредієнтів та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість: |
Молоко (МП.Л) |
||||||||||||||
Кількість певних інгредієнтів: |
Какао порошок 1,7; молоко 95,0 |
||||||||||||||
Кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання: |
|||||||||||||||
Мінімальний термін придатності або дата «вжити до»: |
Термін придатності 2 години,t +55 +65C |
||||||||||||||
Будь-які особливі умови зберігання та\або умови використання(за потреби) |
|||||||||||||||
Найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів: |
ФОП Рєзнік Ірина Вікторівна, м. Конотоп, вул. Садова,15 |
||||||||||||||
Інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює використання харчового продукту |
|||||||||||||||
Інформація про поживну цінність продукту |
Маса порції – 200 г
|
Вимога законодавства пункти ст 6, ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
Назва харчового продукту : |
Курячі нагетси |
||||||||||||||
Перелік інгредієнтів: |
Філе куряче, перець, сіль, хліб цільнозерновий, борошно, яйця, молоко, панірувальні сухарі, олія |
||||||||||||||
Перелік інгредієнтів та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість: |
Хліб(Г), борошно(Г), яйця (Я), молоко(МП.Л), сухарі(Г) |
||||||||||||||
Кількість певних інгредієнтів: |
Філе куряче 68,0; перець 0,1; сіль 0,3; хліб цільнозерновий 8,5; борошно 8,5; яйця 13,6; молоко 6,8; панірувальні сухарі 8,5; олія 1,3 |
||||||||||||||
Кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання: |
85 гр. |
||||||||||||||
Мінімальний термін придатності або дата «вжити до»: |
Термін придатності 2 години,t +65-75C |
||||||||||||||
Будь-які особливі умови зберігання та\або умови використання(за потреби) |
|||||||||||||||
Найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів: |
ФОП Рєзнік Ірина Вікторівна, м. Конотоп, вул. Садова,15 |
||||||||||||||
Інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює використання харчового продукту |
|||||||||||||||
Інформація про поживну цінність продукту |
Маса порції – 70 г
|
Вимога законодавства пункти ст 6, ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
Назва харчового продукту : |
Салат з буряка з ароматною олією |
||||||||||||||
Перелік інгредієнтів: |
Буряк столовий, соус ароматна олія (МК№10.10), сік лимону орегано сушений |
||||||||||||||
Перелік інгредієнтів та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість: |
|||||||||||||||
Кількість певних інгредієнтів: |
Буряк столовий 121,3/97,0; сік лимону 0,3; ароматна олія 3 гр |
||||||||||||||
Кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання: |
|||||||||||||||
Мінімальний термін придатності або дата «вжити до»: |
Термін придатності 1 година,t +4 +8 C |
||||||||||||||
Будь-які особливі умови зберігання та\або умови використання(за потреби) |
|||||||||||||||
Найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів: |
ФОП Рєзнік Ірина Вікторівна,м. Конотоп, вул. Садова,15 |
||||||||||||||
Інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює використання харчового продукту |
|||||||||||||||
Інформація про поживну цінність продукту |
Маса порції – 75 г
|
Вимога законодавства пункти ст 6, ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
Назва харчового продукту : |
Пастуший пиріг з курячим м’ясом |
||||||||||||||
Перелік інгредієнтів: |
Філе куряче, картопля, цибуля, олія, вершкове масло, сіль, молоко пастеризоване, насіння фенхілю |
||||||||||||||
Перелік інгредієнтів та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість: |
Масло вершкове (МП.Л), молоко пастеризоване (МП.Л) |
||||||||||||||
Кількість певних інгредієнтів: |
Філе куряче 78,0; картопля 110,0; цибуля 20,0; олія 4,0; вершкове масло 2,0;сіль 0,5; молоко пастеризоване 20,0; насіння фенхілю1,4 |
||||||||||||||
Кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання: |
200 гр. |
||||||||||||||
Мінімальний термін придатності або дата «вжити до»: |
Термін придатності 2 години,t +65-75C |
||||||||||||||
Будь-які особливі умови зберігання та\або умови використання(за потреби) |
|||||||||||||||
Найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів: |
ФОП Рєзнік Ірина Вікторівна, м. Конотоп, вул. Садова,15 |
||||||||||||||
Інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює використання харчового продукту |
|||||||||||||||
Інформація про поживну цінність продукту |
Маса порції – 150 г
|