Меню 21.02 – Інформація про страви

photo5231361666967517479.jpg

photo5231361666967517484.jpg

photo5233705997556627458.jpg

Вимога законодавства пункти ст 6, ЗУ 2639

Інформація про страву

Назва харчового продукту :

Салат з капусти, моркви та зеленого горошку

Перелік інгредієнтів:

Капуста білокачанна свіжа, морква, зелений горошок, соус «Вінігрет» ТК№10,02 (ГЦ)

Перелік інгредієнтів та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість:

(ГЦ) гірчиця

Кількість певних інгредієнтів:

Капуста 40,5; морква 11,3; горошок 15,0; соус «Вінігрет» 3,0; сіль 0,2

Кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання:

75 гр.

Мінімальний термін придатності або дата «вжити до»:

Термін придатності 1 година,t +4 +8 C

Будь-які особливі умови зберігання та\або умови використання(за потреби)

Найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів:

ФОП Рєзнік Ірина Вікторівна, м. Конотоп, вул. Садова,15

Інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює використання харчового продукту

Інформація про поживну цінність продукту

Маса порції 75 г

Білки

1,5

Жири

2,7

З них: насичені

Вуглеводи

4,7

З них: цукри

Сіль

0,2

Енергетична цінність

67,98

 

Вимога законодавства пункти ст 6, ЗУ 2639

Інформація про страву

Назва харчового продукту :

Какао з молоком

Перелік інгредієнтів:

Какао порошок, молоко, вода

Перелік інгредієнтів та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість:

Молоко (МП.Л)

Кількість певних інгредієнтів:

Какао порошок 1,7; молоко 95,0

Кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання:

200 гр.

Мінімальний термін придатності або дата «вжити до»:

Термін придатності 2 години,t +55 +65C

Будь-які особливі умови зберігання та\або умови використання(за потреби)

Найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів:

ФОП Рєзнік Ірина Вікторівна, м. Конотоп, вул. Садова,15

Інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює використання харчового продукту

Інформація про поживну цінність продукту

Маса порції 200 г

Білки

6,11

Жири

5,5

З них: насичені

Вуглеводи

9,85

З них: цукри

Сіль

Енергетична цінність

112,48

 

Вимога законодавства пункти ст 6, ЗУ 2639

Інформація про страву

Назва харчового продукту :

Курячі нагетси

Перелік інгредієнтів:

Філе куряче, перець, сіль, хліб цільнозерновий, борошно, яйця, молоко, панірувальні сухарі, олія

Перелік інгредієнтів та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість:

Хліб(Г), борошно(Г), яйця (Я), молоко(МП.Л), сухарі(Г)

Кількість певних інгредієнтів:

Філе куряче 68,0; перець 0,1; сіль 0,3; хліб цільнозерновий 8,5; борошно 8,5; яйця 13,6; молоко 6,8; панірувальні сухарі 8,5; олія 1,3

Кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання:

85 гр.

Мінімальний термін придатності або дата «вжити до»:

Термін придатності 2 години,t +65-75C

Будь-які особливі умови зберігання та\або умови використання(за потреби)

Найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів:

ФОП Рєзнік Ірина Вікторівна, м. Конотоп, вул. Садова,15

Інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює використання харчового продукту

Інформація про поживну цінність продукту

Маса порції 70 г

Білки

15,1

Жири

7,7

З них: насичені

Вуглеводи

17,7

З них: цукри

Сіль

0,3

Енергетична цінність

186,3

 

Вимога законодавства пункти ст 6, ЗУ 2639

Інформація про страву

Назва харчового продукту :

Салат з буряка з ароматною олією

Перелік інгредієнтів:

Буряк столовий, соус ароматна олія (МК№10.10), сік лимону орегано сушений

Перелік інгредієнтів та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість:

Кількість певних інгредієнтів:

Буряк столовий 121,3/97,0; сік лимону 0,3; ароматна олія 3 гр

Кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання:

100 гр.

Мінімальний термін придатності або дата «вжити до»:

Термін придатності 1 година,t +4 +8 C

Будь-які особливі умови зберігання та\або умови використання(за потреби)

Найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів:

ФОП Рєзнік Ірина Вікторівна,м. Конотоп, вул. Садова,15

Інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює використання харчового продукту

Інформація про поживну цінність продукту

Маса порції – 75 г

Білки

1,55

Жири

3,19

З них насичені

Вуглеводи

9,23

З них цукри

Сіль

0,3

Енергетична цінність

69,25

 

Вимога законодавства пункти ст 6, ЗУ 2639

Інформація про страву

Назва харчового продукту :

Пастуший пиріг з курячим м’ясом

Перелік інгредієнтів:

Філе куряче, картопля, цибуля, олія, вершкове масло, сіль, молоко пастеризоване, насіння фенхілю

Перелік інгредієнтів та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість:

Масло вершкове (МП.Л), молоко пастеризоване (МП.Л)

Кількість певних інгредієнтів:

Філе куряче 78,0; картопля 110,0; цибуля 20,0; олія 4,0; вершкове масло 2,0;сіль 0,5; молоко пастеризоване 20,0; насіння фенхілю1,4

Кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання:

200 гр.

Мінімальний термін придатності або дата «вжити до»:

Термін придатності 2 години,t +65-75C

Будь-які особливі умови зберігання та\або умови використання(за потреби)

Найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів:

ФОП Рєзнік Ірина Вікторівна, м. Конотоп, вул. Садова,15

Інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює використання харчового продукту

Інформація про поживну цінність продукту

Маса порції – 150 г

Білки

19,2

Жири

8,34

З них: насичені

Вуглеводи

23,7

З них: цукри

Сіль

0,5

Енергетична цінність

251,86

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.