Міжнародні змагання з усного рахунку “Прангліміне-2019”

         27 квітня 2019 року відбулися Міжнародні змагання з усного рахунку “Прангліміне-2019” в рамках проекту “MIKSIKE” в естонському місті Kilingi Nõmme.
У склад команди увійшли 20 найкращих учасників України, які успішно пройшли відбірні обласні та національний фінали змагань.  Серед учасників гордість Конотопської гімназії – учень 5(9) класу математичного відділення Хомик Єгор.
За 8 днів учасники української команди та їх група підтримки подолали тисячі кілометрів: Львів – Білосток (Польща) – Вільнюс (Литва) – Kilingi-Nõmme (Естонія) – Пярну (Естонія) – Рига (Латвія) – Люблін (Польща) – Білосток (Польща) -Львів .
Нет описания фото.

       Наші діти та дорослі змагалися з кращими учасниками Словенії, Естонії, Грузії, Литви, Латвії.  Потужна інтелектуальна робота, прояв неабиякої сили волі, наполегливе прагнення до найкращих результатів, МЕГАяскраві емоції. А ще приємне спілкування, прогулянки цікавими містами і позитивні враження.
Дорогі діти, ПРАНГЛІМІНІСТИ! Заради вас ми готові витримати будь-які випробування, подолати тисячі кілометрів, впоратися з найсильнішими хвилюваннями. Ви – наші зірочки. Ви – найкращі. Саме такими як ви, має пишатися Україна.

      Від щирого серця хочеться виразити величезні слова вдячності:
– Юлії Баранник. Своїм власним прикладом Ви відкриваєте нові горизонти, надихаєте і мотивуєте. Ви – взірець відповідальності та наполегливості. Завдяки Вам те, що здається неможливим стає можливим;
–  Людмилі самодай за Вашу надійну підтримку і справжню ВІРУ. Ви були завжди поруч, навіть тоді, коли з різних причин мало не опускалися руки. Завдяки Вам ми зміцніли і стали впевненішими;
– Маргариті Носковій, координатору проекту в Україні. На ваші плечі лягло, мабуть, найскладніше. І Вам вдалося зробити все якнайкраще. Звісно, ми тільки здогадуємося про складність організації змагань в Україні і за її межами. Розуміємо це і дуже вдячні за Вашу титанічну працю. А ще вражаючою була атмосфера, яку Ви змогли створити і зберегти. Ми пишаємося тим, що стали частиною МІКСІКанської родини.

На данном изображении может находиться: 20 человек, люди улыбаются, люди стоят

На данном изображении может находиться: 1 человек, в помещении

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди стоят, люди на сцене, обувь и в помещении

На данном изображении может находиться: 4 человека, люди стоят, ребенок, небо и на улице

Також хочеться подякувати керівникам проекту Міхкелю та Мілі Пільв за теплий прийом, за гостинність, за турботу. Завдяки Вам учасники змагань стали не суперниками, а друзями.
Вдячні всім, всім, всім хто був поруч, уболівав, допомагав, підтримував.
Прангліміне – 2019 завершилися. Усі учасники вже вдома і діляться враженнями.
Відпочиваємо і… готуємось до нових перемог!

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *